GSM-logo
خانهاخبار
آنر قابلیت دریافت هشدار در حین وقوع زلزله را به گوشی‌های خود در کشور چین اضافه کرد

آنر قابلیت دریافت هشدار در حین وقوع زلزله را به گوشی‌های خود در کشور چین اضافه کرد

شرکت آنر به تازگی قابلیت جذابی را به گوشی‌های خود اضافه کرده که در حین وقوع زلزله، به کاربران هشدار می‌دهد.
۲۱ مرداد ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

شرکت آنر به تازگی اعلام کرده که قابلیت دریافت هشدار در حین وقوع زلزله به تمامی گوشی‌های هوشمند این برند در کشور چین اضافه شده است. این قابلت کاربردی، در هنگامی که شدت زلزله کمتر از ۲ ریشتر باشد؛ یک اعلان را به کاربران ارسال می‌کند. در حین وقوع زلزله‌های شدیدتر از ۲ ریشتر، کاربران یک هشدار تمام صفحه با رنگ‌های زرد، نارنجی یا قرمز را روی نمایشگر گوشی خود مشاهده خواهند کرد.

image

 

هشدار‌های با رنگ زرد، نشانگر وقوع زلزله با شدت بین ۲ تا ۳ ریشتر هستند. در سوی دیگر، هشدار‌های نارنجی خبر از وقوع زلزله‌های ۳ تا ۵ ریشتری می‌دهند و هشدار قرمز نیز در حین وقوع زلزله‌های ۵ ریشتری یا شدیدتر نمایش داده می‌شود. استفاده از این رنگ‌ها، موجب تصمیم گیری سریع‌تر کاربران در هنگام وقوع این بلای طبیعی خواهند شد.

این قابلیت همچنین به کاربران محل پناهگاه‌های مخصوص زلزله و لیست مخاطبین اضطراری را نمایش می‌دهد. میان‌بری برای دسترسی به اطلاعات پزشکی کاربر مانند گروه خون نیز در صفحه این هشدار به چشم می‌خورد. برای فعالسازی این ویژگی، کاربران باید به منوی تنظیمات گوشی و بخش Security مراجعه کنند؛ سپس بخش Emergency Warning Notification را لمس کرده و گزینه Earthquake Warning را فعال کنند. دستگاه برای تست این قابلیت، یک بار صدای هشدار را پخش کرده و سپس کاربران می‌توانند تا با انتخاب گزینه Agree، این ویژگی کاربردی را برای خود فعال کنند.

image

آنر مجیک V2

به گفته آنر، برای استفاده از این ویژگی باید دسترسی به اینترنت و موقعیت کاربران فعال باشد؛ این امر چندان نیز دور از ذهن نیست زیرا گوشی برای ارسال این هشدار، به موقعیت دقیق کاربر و دسترسی به اینترنت جهت دریافت اطلاعات احتیاج دارد. این ویژگی در حال حاضر برای تمامی کاربران چینی فعال شده است؛ البته کاربران مناطقی چون هنگ کنگ، ماکائو و تایوان هنوز به آن دسترسی ندارند.

image

 

درباره این قابلیت جدید گوشی‌های آنر چه فکر می‌کنید؟ به عقیده شما، ممکن است که این ویژگی در آینده در دسترس کاربران سایر مناطق جهان نیز قرار گیرد؟

home_header